Plaster apotek

Plastre – Apoteket.dk

Plastre

Plastre har et indhold af lægemiddelstof, der bliver afgivet langsomt. På den måde bliver lægemidlet optaget gennem huden. Plastret virker ikke lokalt.

Køb vandsikre plastre og andre plastre her på Apotekeren.dk

Her er både almindelige plastre, fikseringsplastre, forbindinger og vabelplastre, alt efter hvad du har brug for.

Se vores udvalg af diverse plastre, fra vandtætte plastre til fikseringsplastre og plastre til forkølelsessår. Bestil i dag, få leveret i morgen.

Køb hæfteplastre hos os i dag – Apotekeren

Plastre til sårbehandling, sårstøtte og meget mere. Find bl.a. papirtape, silikoneplaster, fikseringstape og bakteriedræbende plaster.

Plastre – Find et bredt udvalg til børn og voksne | Apopro.dk

Vi har alle prøvet det: At falde, slå knæet og få en hudafskrabning . Vi har plastre til alle aldre – og til de små kan det med at få plaster på sommetider virke som et mirakel – derfor har vi også et udvalg af plastre, der vil vække smil og glæde, når de små kommer til skade og slår sig. Stop blødningen og få styr på såret hos Apopro.

Plastre – dinApoteker.dk

Plaster til voksne og børn | Køb 100% lokalt på DinApoteker.dk

Plastre til sårbehandling, sårstøtte og meget mere. Find bl.a. papirtape, silikoneplaster, fikseringstape og bakteriedræbende plaster.

Plaster – Sårpleje – Diverse sygeplejeartikler – Apotek

Plaster, kompresser og forbinding – Webapoteket

Plaster, kompresser og forbinding | Webapoteket

Køb vandtætte og sterile plastre, kompresser, forbindinger, fikseringsplastre og bandager i mange størrelser. Til småskrammer, operationssår og væskende sår

FIT Universal Plaster Små – Apoteket-online.dk

Køb Matas Medicare Vandfast plaster, 20 stk.

Køb Matas Medicare Vandfast plaster, 20 stk. – Matas

Matas Medicare Vandfast Plaster 20 stk.. Se pris og køb online på Matas.dk [checkmark] Gratis levering til din lokale Matas ved køb over 99 kr.

Apoteket.dk – BRUG DIT SMERTEPLASTER RIGTIGT Et …

Facebook

BRUG DIT SMERTEPLASTER RIGTIGT 🩹Et smerteplaster er en af de mange former, morfin og morfinlignede medicin kan komme i. For bl.a. at undgå overdosis er…

Keywords: plaster apotek, apotek plaster